E

Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 36 48 60

EAR 600 Антифони за шлем H5105 /

420 ден со ДДВ
Антифони за шлем, лесни и комфорни. Тежина 178гр. EN 352-3

EAR-300 Антифони надворешни, зелена 300-3 /

220 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони за заштита за слух, многу комотни за носење. Тежина:186 гр Средна норма на пригушување- 25 dB. Надворешните

EAR-300 Антифони надворешни, сина 300-4 /

220 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони, комфордни за носење, и тежина 186 гр.  Ниво на заштина : 25 db  Надворешните антифони се

EAR-300 Антифони надворешни, црвен 300-5 /

220 ден со ДДВ
Лесени пластични антифони за заштита на уши, кои се многу комфорни за носење. Тежина:186 гр SNR – 25 dB. Бои:

EAR-400 Антифони надворешни, жолта 400-2 /

250 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони за заштита на уши, кои се многу комфорни за носење. Тежина:187гр SNR – 25 dB. Надворешните антифони

ED 4FIT SNR30, Антифони 04010081 /

110 ден со ДДВ
Внатрешни антифони со врвка,наменети за повеќекратна употреба.Пластична кутија за чување која може да се носи на појас. SNR 30dB EN

ED Comfort Plug Corded Антифони внатрешни SNR37 04010078 /

25 ден со ДДВ
ЛИЧНА ЗАШТИТА ОПРЕМА: Формирани ушни антифони изработени од мека полиуретанска пена со ергономски дизајн за лесно вметнување и удобност на

ED Comfort Plug SNR37 Антифони внатрешни, пар, 04010077 /

15 ден со ДДВ
Формирани ушни антифони изработени од мека полиуретанска пена со ергономски дизајн за лесно вметнување и удобност на ушниот канал. SNR

ED Comfort plug полнило, 04010080 /

3250 ден со ДДВ
Внатрешни антифони за еднократна употреба изработени од мека PU пена со ергономски дизајн за лесно внесување во ушниот канал, се

ED Plug’s Dispenser, Диспанзер за антифони 0403003 /

4900 ден со ДДВ
Црн контејнер за 500 пара антифони. Опција да се стави на ѕид. Без приклучоци. EN 352-2

HPE Антифони надворешни SNR 32, SOR 22010

2440 ден со ДДВ
Удобни за целодневно носење со уникатни вбризгано обликувани антифоник  обезбедуваат одлична заштита и максимален простор за ушите.  Се одликува

LEFT/RIGHT Антифони средно ниво, жoлт 10087425

1900 ден со ДДВ
Лево / десно е збир на антифони од брендот MSA. Левата страна е различна од десната, со цел подобро да

XLS Антифони надворешни SNR 25 ,SOR24010 /

1800 ден со ДДВ
Антифоните од брендот MSA Одлична комбинација на квалитет и удобност во соодност на цена. SNR 25 db, H=27db, M=22db, L=23db