E1301

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

EAR-300 Антифони надворешни, зелена 300-3 /

220 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони за заштита за слух, многу комотни за носење. Тежина:186 гр Средна норма на пригушување- 25 dB. Надворешните