F27

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

VS 170 Заштитни очила 2206-00 жолти /

120 ден со ДДВ
Очила за брусење од поликарбонат. Рачките се регулираат. 2C-1,2SGI 1F CE. EN 166.

VS 170 Заштитни очила 2266-00 бели /

120 ден со ДДВ
Очила за брусење од поликарбонат. Рачките се регулираат. 2C-1,2SGI 1F CE. EN 166.