F47

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

4800 А Заштитни очила цели со клапна 2203-00 /

155 ден со ДДВ
Очила се отпорни на удар,се анти-замаглувачки ,и се специјално наменети за работа во индустија. Имаат PVC рамка и поликарбонатско