F71

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

TECTOR Заштитни очила безбојни отпорни на удар по воен стандард STANAG 2920

1530 ден со ДДВ
Наменети за полиција, армија и технички професии. Максимална заштита со целосно покритие на очите, силиконска подлошка за нос. Двострана OptiRock