G130106

Прикажи 36 48 60

Филтер P3 за Advantage, пар, 430375 /

1300 ден со ДДВ
Комбиниран филтер MSA. Касетите се заклучуваат со една ротација. Ги исполнува европските стандарди: EN 143 : P3. За MSA Advantage®