G14

Прикажи 36 48 60

EURMASK UNO Полумаска со еден отвор Milla 7354 /

790 ден со ДДВ
EURMASK® UNO универзална гумена полумаска, идеална за заштита од прашина, гасови и киселини и комбинации на гасови и прашина. Се