G33

Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 36 48 60

EGE Респиратор 2403-P1 FFP1 NR со мембрана /

Респиратор со вентил. Штити од аеросолни и цврсти честички во концентрации до 4x OEL.Ниво на заштита: FFP1 NR EN 149:2001

EGE Респиратор 3021 V FFP2 NR D сo активен јаглен со мембрана

EGE Респиратор 3021 V FFP2 NR D сo активен јаглен со мембрана за издишување, заштита од аеросолни честички, фин прав,

EGE Респиратор 501 FFP1 NR хоризонтален со мембрана /

70 ден со ДДВ
Хоризонтален преклопен респиратор со респираторна заштита за аеросолни честички, прашина, чад и магла. EN 149: 2001 + A: 2009 Ниво

EGE Респиратор 600 FFP2 NR D хоризонтален

EGE Респиратор за прашина 600 FFP2 NR D хоризонтален EN149:2001 + A1:2009

EGE Респиратор 601 FFP2 NR D хоризонтален со мембрана EN 149

50 ден со ДДВ
EGE Респиратор за прашина 601 FFP2 NR D хоризонтален со мембрана EN149:2001 + A1:2009