H23

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

МАОV-120 Sekuralt Карабина 840004 /

230 ден со ДДВ
МАОV-120 Sekuralt Карабина од челик со 17мм отвор.  Статична отпорност 23 КN. Тежина 174 гр. ЕN362