H41

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

KAYA – Анкерен столб

9900 ден со ДДВ
Анкерен столб изработен од челик. височина 500-600мм. Сертифициран за 3 оператори. EN 795A+TS16415:2013 Анкер Спецификации на