J

Се прикажуваат сите 13 резултати

Прикажи 36 48 60

BASE-1 Основа од PVC со цимент – 9300-1 /

300 ден со ДДВ
Триаголна PVC основа исполнета цо цемент.

BASE-2 Основа од PVC со вода или песок – 9300-2 /

570 ден со ДДВ
Округла основа од PVC што може да се полни со вода или песок.

CONE 1 Конус од полиетилен 30 см. – 9100-1 /

240 ден со ДДВ
Сигнален конус 30см од PVC со портокалова боја и една бела лента.

CONE 2 Конус од ПВЦ 50 см. – 9100-2 /

390 ден со ДДВ
Конус од PVC основа- сигнално портокалово-50 cm

CONE 4 Конус некршечки – 50 см. 120126101A /

890 ден со ДДВ
Конус од полиетилен со портокалова HV основа, некршлива – 50 cm.