N16

Прикажи 36 48 60

STIT 1 Поликарбонатна маска со настрешница од PVC 9051 /

770 ден со ДДВ
Заштитен визир за лице од поликарбонат со PVC рамка.  Го штити лицето од механички честички и распрскувачки капки од течност.