Неколку збора за СТЕНСО - МАК

Компанијата СТЕНСО МАК започна со работа во септември 2016 година и веќе во првата година забележи значајни успеси. Основна дејност на СТЕНСО МАК е увоз и трговија со лична заштитна и работна облека.

Покрај работна и професионална облека, нудиме и голема палета на производи за слободно време и рекреација. Повелете, разгледајте ја нашата понуда на спортска облека и чевли, по конкурентни цени.

Компанијата располага со продажен салон и магацински простор, во кои коминтентите може на лице место да се запознаат со нашата програма и да ги изберат производите што им се потребни.

Нудиме производи од реномирани брендови, докажани на пазарот, од кои го издвојуваме брендот СТЕНСО. Брендови за кои го гарантираме квалитетот и кои постојат повеќе од 15 години на балканскиот пазар.

Позиција за промотивно видео

Play Video

Во нашето долгогодишно постоење можеме да се пофалиме со следниве факти

4000
ПРОИЗВОДИ ВО ПОНУДА

СТЕНСО МАК располага со широка палета производи. Во секој момент имаме повеќе од 4 илјади производи.

4
ВРВНИ БРЕНДОВИ

Брендови за кои го гарантира квалитетот и кои постојат повеќе од 15 години на балканскиот пазар.

5
ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ

Започнавме со работа во Септември 2016 година и веќе во првата година забележи значајни успеси.

10
ВРАБОТЕНИ

Нашиот сегашен тим брои 15 вработени лица. Доколку би сакале да ни се приклучите, контактирајте нè.