ХТЗ опрема за
вашиот тим

Нудиме секаков вид на лична заштитна опрема / хтз опрема  за сите индустриски капацитети. Повеќе од 4 илјади достапни производи од најреномирани брендови.

Безбедноста на
прво место

Веќе 5 години ја гарантираме безбедноста на работниците на работниците во сите индустриски капацитети. Исполнете ги законските регулативи и работете по Европски стандарди.

Производи за
слободно време

Покрај работна и професионална облека, нудиме и голема палета на производи за слободно време и рекреација. Повелете, разгледајте ја нашата понуда на спортска облека и чевли.

Created with Fabric.js 1.7.22

ХТЗ опрема

ХТЗ опрема правена по Европски стандарди која нуди највисока безбедност на работното место, продуктивност и економичност​
ИЗДВОЕНИ
Работна облека
  • Работна облека
  • Работни чевли и чизми
  • Лична заштитна опрема
  • Аксесоари
Најпродавани
НА ПОПУСТ
HTZ Oprema

Заштита на купувачи

Доколку не сте задоволни од производот, вршиме замена.

HTZ Oprema

Поддршка на купувачи

За секакви дополнителни информации и прашања контактирајте не!

HTZ Oprema

Брза достава

Достава до вашата врата!
Достава од 3 до 5 работни дена.