ПРОМОТИВНИ

OUTLET ПРОДУКТИ

ATLAS Фатирана водозаштитна јакна 1640-C6 сина /

1209 ден со ДДВ
Водозаштитна и ветрозаштитна јакна со обемни џебови, патент и капа која се отстранува. Материјал: полиестер/PVC. Големини: S-3XL. EN 342

BN TITAN Топлозаштитни Панталони комбинезон П/ПЕ ВВ1031 /

1508 ден со ДДВ
Студо и водено заштитен фатиран полу-комбилизон. Материјал: памук/полиестер 245 г/м2 Големини: S-3XL EN 342

ESTREMO BIBPANTS Панталони комбинезон 65ПЕ/35П,260 гр/м2,црно со бел шев, B888 /

1508 ден со ДДВ
Работен полукомбинезон со мултифункционални џебови, троен шев и засилени колена. Материјал: памук/полиестер 260гр./м2. Големини: 46-62.

ESTREMO JACKET Јакна од 65ПЕ/35П, 260 гр/м2, црно со бел шев, J888 /

994 ден со ДДВ
Работна јакна со мултифункционални џебови, еластични манжетни и рефлектирачки елементи. Материјал: памук/полиестер 260гр./м2. Големини: 46-62.

ESTREMO TROUSERS Панталони од 65ПЕ/35П, 260 гр/м2 црно со бел шев, T888 /

1124 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, троен шев и засилени колена. Материјал: памук/полиестер 260гр./м2. Големини: 46-62.

EVO EMERTON Јакна П/ПЕ кралско сино/темно сино EE300 /

1118 ден со ДДВ
Функционални работни панталони со голема издржливост, засилени колена со можност за поставување на штитници. Материјал: 65% полиестер, 35% памук, 260