Контактирајте не'

2849835_phone_telephone_cell_call_communication_icon-pgv3sldu3h79xvl2wefq4r0wej6luwjid762z0li8g

Телефон: +389 (0)2/2775 959
Емаил: online@stenso-mak.com

2216343_location_map_navigation_path_pin_icon-phk7m32po9iip1gziuttltyaqh8nn1adhf2yrrgi6a

Адреса: Бул. Србија
бр. 13 A, 1000 Скопје

Испратете ни е-маил


  Често поставувани прашања

  Прво, изберете ги оние производи што сакате да ги купите и додадете ги во вашата кошничка со помош на копчето „ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА“. На десната страна од екранот ќе се појави приказ на состојбата на вашата кошничка од каде што ќе може да ја проверите кошничката, но и да продолжите со потврда на нарачката. Кликнете на копчето НАРАЧАЈ за да се отвори прозорец каде што ќе ги внесете вашите лични информации. Внесете ги потребните информации (име, презиме, адреса, град, телефон за контакт, e-mail) и притиснете го копчето НАРАЧАЈ.

  Цената на испорака изнесува 150 денари.

  Цената на испорака на производи над 3.000 денари е бесплатна.

  95% од нарачките се доставуват во рок од 3 до 5 работни дена. Меѓутоа, поради временски непогоди, неработни денови и празници, како и останати фактори кои не зависат од нас, доставата може да биде одложена за 1 до 2 работни дена.

  Во најголем број од случаите продуктите кои што моментално не се на залиха ќе бидат повторно достапни за нарачување. Периодично проверувајте на вебсајтот дали се променила залихата за конкретниот продукт или контактирајте не’ за по детални информации.

  Наплатата се врши на два начина: во готовина при достава на врата на вашата нарачка или пак директно online со платежна картичка. И двата начина се целосно безбедни.

  Сакате да прочитате нешто повеќе за нашата компанија?
  Кликнете овде