AT

Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 36 48 60

BN PILOT HV Јакна со две лица портокалово/црна 4174-HV /

3290 ден со ДДВ
Јакна до појас содве лица и 2 рефлектирачки траки. Ракавите се вадат и се прави елек. Материјал: памук/полиестер, 245гр/м2

GLOW HV Polo – Маица со јака со рефлектирачки ленти, жoлта DP0052 /

1150 ден со ДДВ
Маица со висока видливост со рефлектирачки ленти. Изработена од 100% полиестер. EN 20471:2013

LYNX Сигнален елек со рефлектирачки ленти 3085-01 G6 жолт/ XL

200 ден со ДДВ
Сигнален елек со 2 рефлектирачки ленти по 5 цм. Материјал: полиестер EN 20471:2013

LYNX Сигнален елек со рефлектирачки ленти 3085-01 портокалов /

200 ден со ДДВ
Елек со висока видливост со 2 рефлектирачки ленти od 5cm. EN 20471:2013

PAROS Рефлектирачка јакна 3 во1, жолта, JE3453 Y /

5000 ден со ДДВ
Поставена јакна 3/1 во HV жолта боја и рефлектирачки ленти, отпорна  на ветер и дожд. Горниот дел може да се

PAROS Рефлектирачка јакна 3 во1, портокалова, JE3453 OR /

5000 ден со ДДВ
Високо видлива водоотпорна јакна со рефлектирачки елементи и капа во јаката. Водоотпорно, класа 3 и дишечко класа 1. Материјал: 100%

SEFTON Топлозаштитна јакна, рефлектирачки ленти 3030-G6 зелена /

2520 ден со ДДВ
Водоотпорна јакна со рефлектирачки ленти и капуљача скриена во јаката. Материјал: 100% poliester 300D Oxford. Јакната е водоотпорна- класа 3и

SEFTON Топлозаштитна јакна, рефлектирачки ленти 3031-О1 портокалов /

2520 ден со ДДВ
Водоотпорна јакна со рефлектирачки ленти и капуљача скриена во јаката. Материјал: 100% poliester 300D Oxford. Јакната е водоотпорна- класа 3и