CK

Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 36 48 60

FUNNY ракавици од ПЕ трико со полимерни капки, рез. 631600 /

70 ден со ДДВ
Ракавици од безшавно полиестерно трико со полимерни капки и еластична манжетна.

LEON ракавици touchscreen памук и ликра PVC точки црни 631150B /

120 ден со ДДВ
Ракавици од памук и ликра со бели ПВЦ точки за подобра отпорност на лизгање.  Прсти со електропроводливи нишки. Највисока флексибилност

OSPREY ракавици ткаен текстил со PVC капки GWD+TW /

50 ден со ДДВ
Ракавици од памучно платно со полимерни капки.

PLOVER ракавици трико со PVC капки сини 0001-15 /

35 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшавно плетено трико со полимерни капкик.