CE06

Прикажи 36 48 60

PETREL Ракавици од PVC поставени со памучно трико, должина 35 см. EN 388, EN 420 0006-061 /

300 ден со ДДВ
PETREL Ракавици од PVC поставени со памучно трико, должина 35 см. Ракавиците се отпорни на масти и масла и се