CE12

Прикажи 36 48 60

SHOWA CHEM MASTER Ракавици од латекс топени во неопрен /

200 ден со ДДВ
Ракавици со памучна постава двојно топени во латекс и неопрен што штитат од широк спектар на хемикалии, како и масти.