CA16

Прикажи 36 48 60

XEMA Ракавици од полиестер обложени со нитрил GNK+NP /

60 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени се од полиестерно трико. Потопени се во нитрил и горниот дел на ракавицата е направен да овозможува