BP

Се прикажуваат сите 36 резултати

Прикажи 36 48 60

AZU MAN машка кломпа 03-116 /

750 ден со ДДВ
Машка кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

COMO Кломпи бeли, /

590 ден со ДДВ
Лесни и удобни кломпи направени од EVA.  Хипоалегрични отпорни на габи и бактерии. Погодни за слободно време. Големини:

COMO Кломпи црни, /

590 ден со ДДВ
Лесни и удобни кломпи направени од EVA.  Хипоалегрични отпорни на габи и бактерии. Погодни за слободно време. Големини:

GF LADY Женска кломпа 03-707 св. сина /

840 ден со ДДВ
Женска кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

GF LADY Женска кломпа 03-707 сино /

880 ден со ДДВ
Женска кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU.  Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

GF MAN Машка кломпа 03-501 /

970 ден со ДДВ
Машка кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

GF MAN Машка кломпа со ремче 03-501/С, бело /

1050 ден со ДДВ
Машка кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поседува прилагодлив ремен. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е

SANITARY SANDAL Сандали санитарни PANDA LYBRA 3116 S1 SRC /

2230 ден со ДДВ
Чевли ниски изработени од перфориран микрофибер, погодни за машинско перење. Поставата (SANITIZED MESH) е дишечка, со антимикробна и антибактериска обработка.