E11

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

EAR-400 Антифони надворешни, жолта 400-2 /

250 ден со ДДВ
Лесни пластични антифони за заштита на уши, кои се многу комфорни за носење. Тежина:187гр SNR – 25 dB. Надворешните антифони