AA2802

Прикажи 36 48 60

REDEX TROUSERS Панталони П/ПЕ TW2111 /

1033 ден со ДДВ
Работни панталони со засилени колена со рефлектирачки елементи. Материјал: памук/полиестер 260гр./м2.