AW06

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

CHEFS Туника за готвач дoлг рaкав бeла C834 PORTWEST /

2070 ден со ДДВ
Туника за готвач со долг ракав, и отстранливи копчиња. Изработена од памук/полиестер, 190 g/m2. EN 13688:2013

CHEFS Туника за готвач долг ракав бела C834 PORTWEST /

2070 ден со ДДВ
Туника за готвач со долг ракав, и отстранливи копчиња. Изработена од памук/полиестер, 190 g/m2. EN 13688:2013

CHEFS Туника за готвач долг ракав црна C834 PORTWEST /

2070 ден со ДДВ
Туника за готвач со долг ракав, и отстранливи копчиња. Изработена од памук/полиестер, 190 g/m2. EN 13688:2013