CK03

Прикажи 36 48 60

LEON ракавици touchscreen памук и ликра PVC точки црни 631150B /

120 ден со ДДВ
Ракавици од памук и ликра со бели ПВЦ точки за подобра отпорност на лизгање.  Прсти со електропроводливи нишки. Највисока флексибилност