H22

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

Sekuralt Карабина 993 со тројно затварање 840280 /

1150 ден со ДДВ
Aлуминиумски карабин, сина боја, автоматски, со тројна брава, отвор од 22 mm  МАТЕРИЈАЛ: алуминиум  СТАТИЧКА ЈАКОСТ: 23 kN ТЕЖИНА: 79