CI08

Прикажи 36 48 60

PIGEON ракавици свин. кожа жолти 0004-01 /

180 ден со ДДВ
Целосно кожни ракавици со еднобојна свинска кожа, без манжетни и постава, порабени во делот на зглобот. ГОЛЕМИНА: 9, 10, 11