AA06

Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 36 48 60

DES-EMERTON 2.0 Панталони /

1530 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови, појачани колена и ластик на половината.  Материјал: памук / полиестер, 235гр/м2. Големини од 46-66.

DES-EMERTON Јакна 35%П / 65%ПЕ Oxford BE-01-002 /

1470 ден со ДДВ
Работна јакна со мултифункционални џебови, појачани лакти и елементи со висока видливост. Материјал: 20% Памук / 80% Полиестер, 235g/m2. Големини:

DES-EMERTON Панталони 35%П / 65%ПЕ Oxford BE-01-003 /

1530 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови и појачани колена. Материјал: 20% памук/ 80% полиестер, 235гр/м2. Големини од 48-62.

DES-EMERTON Панталони, црнo/црвени 20%П / 80%ПЕ Oxford BE-01-003 0302016765 /

1990 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови и појачани колена. Материјал: 20% памук/ 80% полиестер, 235гр/м2. Големини од 48-62.