G3309

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

EGE Респиратор 2403-P1 FFP1 NR со мембрана /

165 ден со ДДВ
Респиратор со вентил. Штити од аеросолни и цврсти честички во концентрации до 4x OEL.Ниво на заштита: FFP1 NR EN 149:2001