BA

Се прикажуваат сите 24 резултати

Прикажи 36 48 60

ALBACETE S3PP Чевли ниски од природна кожа NEMIRA S3 2466 S3PP, A0710R062 /

2190 ден со ДДВ
Ниски чевли изработени од хидрофобирана пигментирана кожа со рефлектирачки елементи. Поставата е текстилна и отпорна на абење.Влошката е антистатска изработена

ALPHA S3 SRC Чевли ниски P-100-0, sicilia /

2320 ден со ДДВ
Чевли ниски од природна кожа.  Постава: дишечка и ја абсорбира влагата КАПА: композитна, отпорна на 200Ј  ВЛОШКА: неметална, отпорна

ATLAS S3 SRC Чевли ниски P100-05 /

3315 ден со ДДВ
Чевли ниски од природна кожа.  Постава: дишечка и ја абсорбира влагата КАПА: композитна, отпорна на 200Ј  ВЛОШКА: неметална, отпорна

CLASSIC LOW S3 Чевли ниски 72590L /

2333 ден со ДДВ
Обувките имаат модерен дизајн, и се удобни за носење. Материјалот е комбинација од телешка кожа и текстил, неалергенски се, имаат

MANTA S3 SRC Чевли ниски со композит 35211 /

1215 ден со ДДВ
Ниски работни чевли изработени од водоодбојна природна кожа.Поставата има високо дишечка технологија креирана од микро-канали. Влошката е антистатична, отстранлива, ја

MARS S3 SRC Чевли ниски P100-03 /

2820 ден со ДДВ
Чевли нсики од природна кожа.  Постава: дишечка и ја абсорбира влагата  КАПА: композитна, отпорна на 200Ј  ВЛОШКА: неметална,

MONNALISA S3 SRC Чевли ниски, сина нубук, 78500-005 /

5120 ден со ДДВ
Горниште: Водоотпорна нубук кожа.Поставата е изработена од полиестер, дишечка, антибактериска, ја апсорбира влагата, отпорна на абразија влошка: полиуретан, антистатска, ја

MONTI S3 SRC Чевли ниски 78802-000 /

4130 ден со ДДВ
Ниски чевли со хидрофобирана кожа. Поставата е SANY-DRY, 100% полиестер, дишечка, антибактериска,  ја абсорбира и ја отстранува влагата, отпорна на

NEMIRA S3 2466 S3PP, A0710R062 /

2190 ден со ДДВ
Ниски чевли изработени од хидрофобирана пигментирана кожа со рефлектирачки елементи. Поставата е текстилна и отпорна на абење.Влошката е антистатска изработена

REGATA S3 SRC Чевли ниски со композит LX2509 /

2880 ден со ДДВ
ГОРЕН ДЕЛ: вистинска кожа “BARTON”,со поставена јака, рефлектирачки елементи ПОСТАВА: AIRNET mesh со специјални микроканали, со максимално дишење и испуштање

REGATA S3 SRC Чевли ниски со композит LX2519 /

2880 ден со ДДВ
ГОРЕН ДЕЛ: вистинска кожа “BARTON”,со поставена јака, рефлектирачки елементи ПОСТАВА: AIRNET mesh со специјални микроканали, со максимално дишење и испуштање

SICILIA S3 SRC Чевли ниски композит 60825 /

2190 ден со ДДВ
Работни обувки од водоодбојна природна кожа, елементи со висока видливост. PU ѓон, отпорен на лизгање, антистатичен. Подлошка која дише и

SICILIA STRONG S3 Чевли ниски со композит F128K S3 /

2390 ден со ДДВ
Ниски чевли изработени од водоодбојна природна кожа. Имаат рефлектирачки елементи во областа на петата. Поставата е дишечка и отпорна на

STRONG LOW S3 MONZA Чевли ниски Panda, 96239 S3 PP /

2190 ден со ДДВ
Чевлите се изработени од водоодбојна вистинска кожа BARTON. Поставата е SANITIZED® MESH со ултра пропустливост на воздухот, отпорност на абразија

ULTIMATE II LOW S3 Чевли ниски ZC-2 /

1340 ден со ДДВ
Чевли изработени од водоодбојна кожа, со рефлектирачки елементи. Поставата е дишечка, апсорбира влага. Влошката е анатомска, антистатична, подвижна. Ѓонот е

ZATOPEK S3 SRC Чевли ниски, 78500-002 /

4390 ден со ДДВ
Ниски заштитни чевли од хидрофобирана кожа. Поставата е изработена од SANY-DRY 100% полиестер, дишечка, антибактериска, отпорна на износување материја. Влошката