AX

Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 36 48 60

ARMI PE Подлактици за еднократна употреба 100бр/пак, 305808 бели

Ракави за еднократна употреба. МАТЕРИЈАЛ: полиетилен ГОЛЕМИНА: уни (20х40 см.) ВО ПАКУВАЊЕ: 100 БОЈА: бела, сина

ARMI PE Подлактици за еднократна употреба, 100бр/пак, 305804 сини /

Ракави за еднократна употреба. МАТЕРИЈАЛ: полиетилен ГОЛЕМИНА: уни (20х40 см.) ВО ПАКУВАЊЕ: 100 БОЈА: бела, сина

BAT Наметало от РР 304208 /

Наметката е изработена од 100% полипропилен и е за еднократна употреба. Големини:M-3XL

BAT Наметка за еднократна употреба од PP 304208 /

Заштитен мантил за еднократна употреба. МАТЕРИЈАЛ: полипропилен- неплетен ГОЛЕМИНА: M-3XL EN 13688:2013

BONE CAP Капа со стреа за еднократна употреба, 100бр,/пак, бело 304404

Боне за еднократна употреба Материјал: полипропилен Гоелемини: UNI број во кутија: 100

COVER SAFE Комбинезон дишечки материјал., бел , 308 /

Заштитен комбинезон со качулка, ламиниран со микропропусен филм. Патентот е покриен и има ластици на зглобовите. Заштита од хемикалии,

COVERSAFE Комбинезон дишечки материјал., бел , 308 /

Заштитен комбинезон со качулка, ламиниран со микропропусен филм. Патентот е покриен и има ластици на зглобовите. Заштита од хемикалии, радиоактивни

DUCK EVO Ракавици од полиетилен, пакет 100бр.

Ракавици за еднократна употреба изработени од тенка винилна фолија. Пакување – 100 парчиња. EN 420

MINTO Комбинезон за еднократна употреба од полопропилен 1091-V /

Комбинезонизработен од 100% полипропилен, со капа, служи за еднократна употреба. Големини:M-3XL

PENY Престилка за еднократна употреба, 100бр/пак, бела 304508

Престилка за еднократна употреба изработена од полиетилен. Големина: 71 x 136. 100/1.

TERI PP Чорапи од полипропилен, 100бр./пак бели 403

Навлаки за нозе за еднократна употреба изработени од полипропилен. Пакување 100/1.

TERI PP Чорапи од полипропилен, 100бр./пак сини 403

Навлаки за нозе за еднократна употреба изработени од полипропилен. Пакување 100/1.

TERI Чорапи од полиeтилен, 100бр./пак сини 305704

Каљачи за еднократна употреба. МАТЕРИЈАЛ: полиетилен ГОЛЕМИНА: uni (15×41) БР. ВО ПАКЕТ: 100 БОЈА: сина

TYVEK CLASSIC EXPERT Комбинезон CHF5, 03150015 /

Антистатичен, водоотпорен заштитен комбинезон Tyvek® Classic (DuPont) со капа. Хемиски отпорен , отпорност на прашина, 3p еластична капа, Tyvek® патент