F26

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

UNIVET 553, AS Зашитни наочари леќи, темни 553z010205

430 ден со ДДВ
Иновативен модел на очила со рамки дизајнирани за носење со антифони. EN 166, EN 172 (2C -2.5/5-2.5 U 1

UNIVET 553, AS, UV Зашитни наочари леќи, проѕр. 553z010000

450 ден со ДДВ
Технологија на рамка: Комбинирана употреба со слушалки – Zeronoise и интеракција помеѓу PPE  Услови за употреба: Стандардна осветленост и