CH19

Прикажи 36 48 60

MAGPIE ракавици шпалт 0002-06 /

155 ден со ДДВ
Работнички ракавици кои се направени од телешки шпалт, појачани на дланката, палец и показалец. Имаат бела памучна постава и цврста