AV13

Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 36 48 60

BARISA Панталони долги ВИ/ПЕ 140гр., тeмно сини /

940 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џебови, еластични на половината. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2 БОЈА: бела, црна, т.розеви, т.виолетови, св.виолетови, св.зелени,

BARISA Панталони долги П/ПЕ 140гр. бели /

940 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џебови, еластични на половината. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2 ГОЛЕМИНИ: XS-3XL EN 13688:2013

BARISA Панталони долги П/ПЕ 140гр. црни /

870 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џеба, еластични на половината. Материјал: памук/полиестер, 140 гр./м2 EN 13688:2013

BARISA Панталони долги П/ПЕ 160гр., св. сини /

940 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џеба, еластични на половината. Материјал: памук/полиестер, 140 гр./м2 EN 13688:2013

BARISA Панталони долги П/ПЕ 160гр., т.розeви /

880 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џебови, еластични на половината.  МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2  БОЈА: бела, црна, т.розеви, т.виолетови, св.виолетови,