D0201

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas Trac закачување, жолти, GV622

1100 ден со ДДВ
Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas Trac закачување, црвен, GV632

1100 ден со ДДВ
Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas-Trac закачување, бели GV612-0000000-000

940 ден со ДДВ
Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397