AV

Се прикажуваат 1–36 од 62 резултати

Прикажи 36 48 60

BARISA Панталони долги ВИ/ПЕ 140гр., тeмно сини /

940 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џебови, еластични на половината. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2 БОЈА: бела, црна, т.розеви, т.виолетови, св.виолетови, св.зелени,

BARISA Панталони долги П/ПЕ 140гр. бели /

940 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џебови, еластични на половината. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2 ГОЛЕМИНИ: XS-3XL EN 13688:2013

BARISA Панталони долги П/ПЕ 140гр. црни /

870 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џеба, еластични на половината. Материјал: памук/полиестер, 140 гр./м2 EN 13688:2013

BARISA Панталони долги П/ПЕ 160гр., св. сини /

940 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џеба, еластични на половината. Материјал: памук/полиестер, 140 гр./м2 EN 13688:2013

BARISA Панталони долги П/ПЕ 160гр., т.розeви /

880 ден со ДДВ
Женски панталони со два италијански џебови, еластични на половината. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2 БОЈА: бела, црна, т.розеви, т.виолетови, св.виолетови, св.зелени,

BARISA Туника со краток ракав П/ПЕ 140гр бело/виолетово L

1360 ден со ДДВ
Туника на кратки ракави, со два џебови во долниот дел од туниката и еден во горниот дел. Закопчувањето е на

BARISA Туника со краток ракав П/ПЕ 140гр црно/виолетово /

1320 ден со ДДВ
Женска туника по кратки ракави, три џебови, шарени елементи. Материјал: памук/полиестер, 160 гр./м2. Бои: црна/виолетова, црна/портокалова, бела/виолетова. EN 13688:2013

BORIS Машки панталони ВИ/ПЕ 140гр., бeл /

870 ден со ДДВ
Панталони со два италијански џебови, еластични кај половината.  МАТЕРИЈАЛ: вискоза/полиестер, 140 гр./м2  БОЈА: бела, темн.зелена, бордо, т.сина  ГОЛЕМИНИ:

BORIS Машки панталони ВИ/ПЕ 140гр., т.син /

940 ден со ДДВ
Панталони со два италијански џебови, еластични кај половината.  МАТЕРИЈАЛ: вискоза/полиестер, 140 гр./м2 БОЈА: бела, темн.зелена, бордо, т.сина  ГОЛЕМИНИ: XS-3XL 

FABIANA Туника со краток рaкав П/ПЕ 160гр., бeлa/лила /

1090 ден со ДДВ
Туника на V со кратки ракави, два џеба, шарени елементи. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2  БОЈА: бела/т.розева, бела/св.зелена, бела/св.сина, бела/виолетова 

FABIANA Туника со краток рaкав П/ПЕ 160гр., бeлa/сина /

1090 ден со ДДВ
Туника на V со кратки ракави, два џеба, шарени елементи. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 160 гр./м2 БОЈА: бела/т.розева, бела/св.зелена, бела/св.сина, бела/виолетова ГОЛЕМИНА:

M3 Туника со панталони П/ПЕ 3220/21 бела B1 /

950 ден со ДДВ
Туника со V израз со три џебови, панталони со два џеба и еластична половина. Материјал: памук/полиестер, 120 гр./м2 EN 13688:2013

M6 Женски мантил со долг ракав П/ПЕ 120 гр/м2 3060-B1 /

870 ден со ДДВ
Женски мантил по долги ракави, три џеба, затварање со копчиња. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 120 гр./м2 Боја: бела ГОЛЕМИНА: 40-66  EN 13688:2013