CI01

Прикажи 36 48 60

VANGA GEO CITY ракавици од телешка кожа без постава бели 5017 /

390 ден со ДДВ
Ракавици изработени целосно од козја кожа, имаат ластик на зглобот. ЕN 388, EN 420