CJ16

Прикажи 36 48 60

SAHARA ракавици од шпалт ASK-2014 /

360 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи Тип А изработени од првокласна телешка кожа и имаат памучна постава. Должина на манжетна 15цм. EN 388