CH11

Прикажи 36 48 60

BIKE Ракавици без прсти ASK-7012 /

385 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина јарешка кожа на дланката,  грбот и прстите од црно памучно трико, собрано еластично во пределот на