CH32

Прикажи 36 48 60

GULL ракавици кожа и плат 0002-05 /

100 ден со ДДВ
Gull ракавиците се од телешки шпалт со дизајн на паралелни линии.  Задната страна е од памучна ткаенина и е засилена