D

Се прикажуваат сите 30 резултати

Прикажи 36 48 60

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V бела LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000  со рачно прилагодување за големина,  електрична изолација 440V c.a.  Технички карактеристики: DPI: III

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V жолт LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000  со рачно прилагодување за големина,  електрична изолација 440V c.a.  Технички карактеристики: DPI: III

GP3000-S3300PMCP Заштитен шлем, 440V црвен LP 2001

220 ден со ДДВ
Индустриски безбедносен шлем GP 3000 со рачно прилагодување за големина, електрична изолација 440V c.a. Технички карактеристики: DPI: III CAT. Материјал:

HAMMER Шлем за минери со rapid механизaм жoлт 77715

790 ден со ДДВ
ШЛЕМ ЗА РУДАРИ. Дополнителното ребресто појачување додава издржливост при удари. Текстилни ленти со 8 точки за поврзување. 3 различни подесувања

KANTON заштитен шлем со вентилација жолт 6001-2 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација зелен 6001-3 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација и подбрадокбел 6001-1 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација портокалов 6001-6 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација син 6001-4 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина).  Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација црвен 6001-5 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas Trac закачување, жолти, GV622

1100 ден со ДДВ
Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas Trac закачување, те. сина, GV752

1100 ден со ДДВ
Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas Trac закачување, црвен, GV632

1100 ден со ДДВ
Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas-Trac закачување, бели GV612-0000000-000

940 ден со ДДВ
Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397

V-GARD Заштитен шлем Push key закачувањe, црвен GV131

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од електричен

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, бел GV111

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, жолт GV121

540 ден со ДДВ
Материјал: HDPE, текстил. Прицврстување: четири точки. Тежина: 325 g Заштита од електричен шок: до 440 V EN 397 50356

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, зелен GV141

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од електричен

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, син GV151

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од електричен

V-GARD Рамка за визор 10121266

710 ден со ДДВ
Универзална рамка за MSA визир за на шлем шлемов за работа во различни услови. EN 166 389 BT/ EN 1731-F

WELDAS подкапа за под шлем, сина 23-7702

440 ден со ДДВ
Студозаштитна поткапа за под шлем изработена од flame retardant памук, отпорен на пламен, 305 гр/м2. EN ISO 11611:2007 CLASS 1/A1+A2