CB

Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 36 48 60

COOT Ракавици од трико обложени со каучук-0006-77

120 ден со ДДВ
Ракавици изработени од памучно трико потопени во дебел слој на латекс. ЕN 388 (4141)

DIPPER BLUE Ръкавици топени в латекс 0006-71 n.10

80 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени од безвешно плетено трико, потопени се во латекс, и имаат еластична манжетна. Големини: 8, 10 EN 388,

DIPPERICE 2.0 Рaкавици од HV трико топени вo латекс L22130 /

140 ден со ДДВ
Студозаштитни ракавици изработени од полиамидно трико,  топени во латекс, еластична манжетна, топлозаштитна подлога. Големина: 9,10 EN 388, EN 21420,

DIPPERICE Ракавици од трико топени во латекс 0006-72 /

120 ден со ДДВ
Ракавици изработени од полиамидно платно, обложени со латекс пена, топлозаштитна постава и еластична манжетна. EN388, EN420, EN 511.

MEMORY ракавици од полиамид/ликра обложени со жолт нитрил 152100 /

140 ден со ДДВ
Ракавици од полиамид /ликра 15G, рефлектирачки со жолт микропорест нитрил со висока отпорност на триење, дишечки. EN 388, EN 420

PALAVAN ракавици од трико обложени со латекс 122550 /

110 ден со ДДВ
Ракавици од полиамидно трико во сигнално жолта боја, потопени во микропореста пена од латекс, со еластича манжетна и  дишечки грб.

REDWING ракавици појачани 0006-08 /

110 ден со ДДВ
Ракавици изработени од цврст полиестер/памук, потопени во латекс со екстра слој латекс во делот на дланката и палецот, со еластична

SUPERGRIP Рaкавици топени вo латекс жoлт/зел 122160 /

120 ден со ДДВ
Ракавици изработени од плетено безшевно трико, потопени во латекс, дишечки грб, и еластична манжетна. Ракавиците се во согласност со европските