AT29

Прикажи 36 48 60

LYNX DUO VEST Рефлектирачки елек, портокалов/т.синa, 0303011591 /

310 ден со ДДВ
Сигнален елек со рефлектирачки ленти. Втора контрастна боја.  МАТЕРИЈАЛ: 100% полиестер