AF03

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

ULTAR LADY Јакна црна со капуљача, водозаштитна и дишечка, JF9785 /

2080 ден со ДДВ
Софтшел јакна со капа и три џеба, која е водозаштитна, ветрозаштитна и дишечка. Материјал: 150D механички растеглив, ribstop +TPU мембрана

ULTAR MAN Jакна црна со капуљача, водозаштитна и дишечка, JF9785 /

2370 ден со ДДВ
Софтшел јакна со капа и три џеба, која е водозаштитна, ветрозаштитна и дишечка.  Материјал: 150D механички растеглив, ribstop +TPU мембрана