AX17

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

VINYL ANSELL Кецела од винил APVC – 45G зелена

700 ден со ДДВ
Кецела зелена изработена од vinyl/PVC 0,508мм (90*115цм), отпорна на киселини, бази, масти и масла.

VINYL ANSELL кецела од винил APVC – 45W бела

700 ден со ДДВ
Кецела бела изработена од vinyl/PVC 0,508мм (90*115цм),  отпорна на киселини, бази, масти и масла.