AW

Се прикажуваат 1–36 од 43 резултати

Прикажи 36 48 60

ALAN Панталони за готвач сиви 56/42/2 ПЕ/П/Е 14P08G485 GIBLOR /

3380 ден со ДДВ
Панталони за готвач со ластик и врвки. Изработени од 35% памук/65% полиестер 200 гр./м² . EN 13688:2013

ALAN Панталони за готвач црни 65/35 ПЕ/П 125N GIBLOR /

1530 ден со ДДВ
Панталони за готвач со ластик и врвки. Изработени од 35% памук/65% полиестер 200 гр./м² . EN 13688:2013

ALEX Престилка до појас за готвач бело/зелена 15P08H616 GIBLOR

1440 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2

ALEX Престилка до појас за готвач бело/сива 60/40 П/ПЕ 11P08H62 GIBLOR

1290 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2

ALEX Престилка до појас за готвач бело/црвена 60П/40ПЕ, 10M2072 GIBLOR

1290 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2

ALEX Престилка до појас за готвач сиво/бела 60/40 П/ПЕ 11P08H17 GIBLOR

1380 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер. 190г/м2

CHEFS Панталони за готвач црни C070 /

1650 ден со ДДВ
Панталони за готвач со ластик и врвки на половината. Материјал: 65% полиестер, 35% памук, TEXPEL, 190 гр./м EN 13688:2013

CHEFS Туника за готвач дoлг рaкав бeла C834 PORTWEST /

2070 ден со ДДВ
Туника за готвач со долг ракав, и отстранливи копчиња. Изработена од памук/полиестер, 190 g/m2. EN 13688:2013

CHEFS Туника за готвач долг ракав бела C834 PORTWEST /

2070 ден со ДДВ
Туника за готвач со долг ракав, и отстранливи копчиња. Изработена од памук/полиестер, 190 g/m2. EN 13688:2013

CHEFS Туника за готвач долг ракав црна C834 PORTWEST /

2070 ден со ДДВ
Туника за готвач со долг ракав, и отстранливи копчиња. Изработена од памук/полиестер, 190 g/m2. EN 13688:2013

CHEFS Туника за готвач краток ракав бела C676 PORTWEST /

2550 ден со ДДВ
Туника за готвач со краток ракав и закопчување со цик- цак копчиња. Еден џеб и дишечки материјал на грбот. Материјалот

COOK Престилка П/ПЕ, бeлa

450 ден со ДДВ
Престилка изработена од комбинација на памук и полиестер,  со граден џеб и копче за прилагодување. 190г/м2   Боја на избор:

MASSIMO Туника за готвач црно/црвена 65/35 ПЕ/П 10M2035N GIBLOR /

3140 ден со ДДВ
Туника за готвач со долг ракав. Внатрешен џеб и менливи копчиња. Материјал памук 65% / полиестер 35%.

MATTIAS Туника за готвач црно/сива 65/35 ПЕ/П 16P08G843 GIBLOR /

3440 ден со ДДВ
Туника за готвач со краток ракав. Изработена од памук 65/ полиетер 35, 190гр/м2. Има менливи копчиња, џеб на градите и