CB04

Прикажи 36 48 60

PALAVAN ракавици од трико обложени со латекс 122550 /

110 ден со ДДВ
Ракавици од полиамидно трико во сигнално жолта боја, потопени во микропореста пена од латекс, со еластича манжетна и  дишечки грб.