CH31

Прикажи 36 48 60

SHAG ракавици од кожа и плат ват. 1019 Z 0003-02 /

240 ден со ДДВ
Ракавици од кожа и памучна манжетна и горен дел од ракавица. Внатрешно поставени со топлозаштитна постава. EN 388, EN 420