CE23

Прикажи 36 48 60

GREBE ракавици од нитрил зелени 145113 /

140 ден со ДДВ
Ракавици, изработени од нитрил, со дебелина 0,38мм, и должина 33см. Големини: 7,8,9,10 Ракавиците се во согласност со европските стандарди: